Dezbaterea Publică cu scopul elaborării Strategiei de dezvoltare a comunei Somova pentru perioada 2021 – 2027

 

    În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administratia publică, cu modificările și completările ulterioare, administrația locală, a decis realizarea on-line a dezbaterii publice privind elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală a comunei Somova, pentru perioada 2021 – 2027, ținând cont de evoluția actuală a pandemiei de Coronavirus COVID-19 și măsurile necesare de întreprins pentru păstrarea sănătății populației.

Strategia de dezvoltare locală reprezintă unul din paşii cei mai importanţi care susţin procesele de dezvoltare locală, contribuind semnificativ la creșterea absorbției fondurilor europene nerambursabile, a capacității instituționale, la transparența actului de guvernare locală, la îmbunătățirea serviciilor oferite cetățenilor și implicit va îmbunătăți șansele unei creșteri economice și sociale durabile, inteligente și incluzive. În esenţă, acest tip de strategie clarifică pe termen mediu şi lung care sunt direcţiile şi domeniile spre care se orientează efortul de dezvoltare al comunităţii, de aceea dorim să reflecte cât mai fidel posibilitățile reale de dezvoltare ale comunei.

 Daca sunt propuneri sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de strategie supus consultării publice se pot depune până la data de 09.06.2021

  1. ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  2. prin poștă sau curier rapid la adresa: loc.Somova, str.Galatiului, nr.49, jud. Tulcea
  3. personal, la sediul primăriei: loc.Somova, str.Galatiului, nr.49, jud. Tulcea

Puteti descarca de mai jos documentele atasate. 

Read 58 times Last modified on Tuesday, 25 May 2021 14:14
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…